onsdag 18 februari 2015

Raw

Igår var jag med tjejgänget på en för mig ny restaurang, Raw på Rörstrandsgatan (precis vid St Eriksplan). Det var första men inte sista besöket för maten var fantastisk! Servicen lite fumlig men ok och lokalen ganska mysig. Det enda negativa med lokalen var att det kändes osigt. Men maten!

Trötta och frusna som vi var kände vi alla ett djupt sug efter friterat. Till förrätt åt vi därför friterade softshell crabs med misoaioli. Sen delade vi på en perfekt laxsahimi och sen tog vi alla friterade spicy tuna maki rolls. Så gott att jag nästan dog lite. Efterrätten bestod av en stor chokladkula som servitrisen hällde lite varma sakekokade plommon över så chokladen smälte och kulans innehåll blottades. Den var fylld med vaniljglass och små chokladbitar som smälte ihop med de varma plommonen.

När vi skulle gå kom hovmästaren med varsin papperspåse med två små semlor i eftersom det var fettisdag. En himla gullig gest!

Är ni i krokarna så gå dit! Ni kommer inte att ångra er.

2 kommentarer:

  1. Åh, Raw! När vi bodde i Vasastan köpte vi med oss mat hem därifrån minst en gång i månaden. Roligt att det fortfarande är bra!

    SvaraRadera
  2. Verkligen jättegott! Och snart ses vi och äter gott:-)

    SvaraRadera