måndag 18 augusti 2014

Down the slippery slope

Sex av veckans sju dagar använder jag sjal. När höstens sjalar släpptes på Hèrmes.com köpte jag snabbt de två jag spanat in i förväg på forum och bloggar. En i cashmere och en 70 cm i siden. Den tredje jag har span på fanns inte på nätet men när jag var förbi NK idag så fick jag lite "goda råd" om när jag ska titta förbi........Hell, några fördelar ska man väl ha som bra stamkund.
Hur som helst, mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg denna dip dye i ett av mina favoritmönster, La Danse du Cheval Marwari. Dip dye sjalarna är ännu mjukare än de vanliga, mer som 70 cm vintage sidensjalarna. Efter att ha blivit nästintill tårögd när jag provade den fanns det inga alternativ. Välkommen hem käraste!


6 kommentarer:

 1. Så vacker den är! Undrar om det är samma forum vi tittat på vad det gäller höstens alla sjalar? Kram L

  SvaraRadera
 2. Kan svara på min tidigare fråga själv:-). Försökte skicka dig ett PM på forumet men jag tror inte att du postat tillräckligt med inlägg ännu för att det skall fungera. Roligt att se dig där i alla fall! Kram L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror definitivt att vi både hänger på samma forum (tpf):-). Jag har smugit runt där i snart ett år men inte registrerat mig och inte gjort några inlägg förrän igår. Du känner nog igen mina bilder i 2014-tråden;-). Måste göra fler inlägg så vi kan PM:a varandra:-). Åh vad roligt!! Jag är så glad över att vi hittat varandra! Stor kram!

   Radera
  2. Wiii, jag såg ditt PM! Men jag kan inte svara:-(. Kramar!

   Radera
  3. Det gör vi:-). Vi hörs via PM så snart det fungerar. Kram

   Radera
 3. Nu skall det nog fungera! Kram L

  SvaraRadera