måndag 18 april 2011

Fotoöverföring och tonfisk

Igår var brodern Systemvetaren här och lyckades efter idogt arbete peta över de 300 bilderna från New York i Mac:en. Visserligen funkar den fortfarande inte ihop med kameran men nu är iaf dessa bilder på plats. Nu ska jag bara gå igen dem också.....

Hade en underbar sen eftermiddag på balkongen idag, vi har eftermiddags- och kvällssol så det är perfekt att sitta där efter jobbet och fram mot kvällen. Vi städade upp en del därute och A oljade in balkongmöblerna. Det behövdes verkligen, det stackars träet bara sög i sin oljan så nu ser de nästan nya ut.

Nu har vi landat i soffan efter lite kvällsmat, tonfisksmörgåsar. Rör ihop tonfisk (i vatten) med en rejäl klick creme fraiche och en klick Philadelphiaost så det blir krämigt, rör ner finhackade knapriga grönsaker i röran (jag brukar ta paprika men i brist på det blev det idag, lök och rädisor) och krydda med lite örtsalt och citronpeppar. Bre ett tjockt lager på en skiva rostat surdegsbröd och klipp lite gräslök över. Tar 10 minuter och blir verkligen jättegott.
Rekommenderas!

3 kommentarer:

  1. Låter både gott och enkelt! Gillas!

    SvaraRadera
  2. Using a range of quality fabrics and materials,
    coach outlet store online

    are durable and modish. No wonder they are loved by million of fad-seekers.You'll get full refund when the items at the
    coach outlet store

    are not available in stock. High safety and prompt delivery is guaranteed.I heard of
    coach outlet online

    through the advertisement when I was shopping. And now I often brow the webpage and buy Coach bags online.

    SvaraRadera