lördag 15 oktober 2011

Återvänt

Det har varit lite tunnsått med inlägg här på bloggen ett tag. Det är så intensivt på jobbet just nu, vi har flera nya vilket gör att belastningen på oss andra är rätt stor. Att inte alla dessutom kan (eller vill...) göra allt ökar bördan lite extra. Nästa vecka är jag på resande fot med jobbet i tre dagar fast två av dessa är på Yasuragi så det kan man ju knappast klaga på. Den tredje resdagen är för att avhandla en domstolsförhandling i obygden.

Förra helgen var iaf underbar. Vi åkte till Paris tidigt på torsdag morgonen och kom hem i söndags. Precis som förra hösten bodde vi på Sas Radison Ambassador några kvarter från operan. Det var ok väder, 17 grader och rätt mulet men solen visade sig stundvis. På söndag morgonen regnade det rätt rejält men det var ändå rätt mysigt att äta frukost innanför de stora fönstren och höra regnet falla utanför.
Vi strosade mest runt, fikade och åt gott. Framför allt långa goda luncher eftersom jag var så trött att det blev rätt tidiga kvällar.
Drack gudomlig varm choklad med vispgrädde på Angelina, åt kakor på Ladurée och Coq au vin i Quarter Latin.
Lite shopping blev det också. En ansiktsolja från Decleor, refill till kalendern, en vacker penna, konfekt och den ljuvligaste parfymen från Jo Malone, French lime blossom. Och ett litet mässingssigill med första bokstaven i mitt namn och rosa lack.

2 kommentarer: