måndag 21 mars 2011

Missoni

Jag är verkligen djupt och innerligen förälskad i mina Missonisjalar, älskar de starka färgerna mot mina vanligtvis svarta kläder och deras lite slinkiga, välgjorda material. Idag kom ett efterlängtat paket från finaste Henri med ytterligare två till samlingen. Jag älskar dem redan och har svår beslutsångest över vilken som ska få göra mig sällskap till jobbet imorgon.



6 kommentarer:

  1. Jag är så glad att de kom förbi här, för då fick jag känna på dem också! De är så fina, så mjuka och härliga!!

    SvaraRadera
  2. Åh, kärlek.... den rödrosa är ju alldeles underbar ♥

    SvaraRadera
  3. Så fina!

    Och det påminner mig, att nu när jag ändå kommit igång med att kommentera här så kan jag ju passa på och fråga om en sjal du köpte för ett tag sedan. En randig i beige, grått och två olika rosa nyanser vill jag minnas. Det låter som min drömsjal så jag undrar var du hittad den?

    SvaraRadera
  4. Henri - tack rara du för allt!! Vad roligt att du också gillar dem.

    Erica - den är ljuvlig! Den skulle passa dig jättebra!

    Katarina - tack snälla! Den randiga sjalen har snabbt blivit en favorit, ränderna är lite bredare i ena änden och smalnar sedan av i andra änden. Jag köpte den på Boss på NK, när jag var där senast såg jag den inte (fast det betyder ju inte att den inte fanns kvar) men det finns ju en stor Bossaffär på Birger Jarlsgatan också, de har den säkert. Jag tror att den fanns i blått också men visst är du, precis som jag, ett stort fan av rosa?

    SvaraRadera
  5. Jajamänsan. Jag kan aldrig få nog av rosa. :-)
    Ska försöka hinna förbi någon Boss-butik. Tack för tipset.

    SvaraRadera